Правила на конкурса „Месец на МУМИНИТЕ“

Общи правила: конкурсът „Месец на МУМИНИТЕ“ се организира съвместно от www.DetskiKnigi.com и изд. „Дамян Яков“ в периода 01.11.2012 – 30.11.2012 г. и протича на специалната секция в сайта „Детски книги“. Всички желаещи на възраст от 5 до 15 години имат правото да участват, като дадат отговори на трите въпроса, поставени от организаторите. След отбелязване на отговорите си, всеки участник трябва да посочи име и фамилия, възраст, и-мейл за връзка и град, както и да приеме правилата за провеждане на конкурса. След изпълняването на тези стъпки, участниците, дали верни отговори, ще бъдат допуснати до участие в специалната томбола, чрез която организаторите ще определят един победител.

Определяне на победител: името на победителя в конкурса „Месец на МУМИНИТЕ“, проведен съвместно от www.DetskiKnigi.com и изд. „Дамян Яков“ ще бъде изтеглено по време на специалното събитие „Муминско парти“, организирано от изд. „Дамян Яков“ на 08.12.2012 г. в НДК (София) в рамките на „Панаира на книгата“. Победителят ще получи комплект с пет книги по избор на изд. „Дамян Яков“. Името на победителя ще бъде обявено в специалната секция на сайта www.DetskiKnigi.com, посветена на муминтроловете.

Лични данни на участниците: организаторите на конкурса са регистрирани като администратори на лични данни и с това гарантират, че всички данни, въведени с цел участието ви в конкурса, ще бъдат използвани само и единствено за провеждането на томболата и участието ви в нея. Ако желаете личните ви данни да бъдат използвани за изпращане на посочения от вас и-мейл адрес на предложения за последващи кампании за насърчаване на четенето, можете да отбележите своето желание в специалното поле във формата за участие. Ако не желаете да получавате новини от нас, моля, оставете полето празно.

Награда: наградата в конкурса „Месец на МУМИНИТЕ“ е комплект с пет книги, избрани и предоставени от изд. „Дамян Яков“. Решението на организаторите на конкурса е окончателно и не е възможно изплащането на паричната равностойност на наградата при евентуална печалба от ваша страна.

При евентуални въпроси, можете да се свържете с организаторите на тел. 0888 801 231 и на и-мейл: igra@detskiknigi.com.