Формуляри за изтегляне

За да участвате в „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“, трябва да ни изпратите попълнена форма за участие. Натиснете върху снимката по-долу, за да изтеглите формата в .pdf формат:

* Забележка за възрастните: не е необходимо да отпечатвате на цветен принтер формата за участие – тя може и да е черно-бяла. За нас е важно информацията във формата да е коректно попълнена, за да може детето да участва в кампанията. Ако сте учител или библиотекар, можете да съберете формите за участие на възпитаниците си и да ги изпратите в един плик – не е необходимо всяка форма за участие да е в отделен плик.

Тъй като времето за четене на книгите от „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“ е повече от три месеца – от 29.09.2014 г. до 08.01.2015 г., предлагаме да си изтеглите плакат, който да закачите на видно място – така хем ще се подсещате да проверявате периодично за нашите конкурси и игри, хем ще помните кой е крайният срок за изпращане на формите за участие. Натиснете картинката по-долу, за да изтеглите плаката на кампанията в .pdf формат: