Библиотека „Славейче“: Животните

Библиотека „Славейче“ (изд. „ФЮТ“) е позната на голяма част от родителите със своите приказки. Днес книжките на тази необикновена библиотека се завърнаха триумфално на книжния пазар, само че в модерна форма: като помощник на децата, които се учат да четат.

„Приказки за животни“ е първата книга от поредицата. Събрала в себе си три истории, коя от коя по-интересни, тя дава възможност на читателите да разберат откога котките и мишките са във вражда, защо маймуните живеят по дърветата и къде са се подвизавали преди крокодилите. Игрите след всяка приказка предразполагат децата да поиграят, като неусетно тестват уменията си за четене с разбиране. 

Оформени по приятен начин, с много едър шрифт и весели картинки, книжките от библиотека „Славейче“ предоставят на начинаещите читатели възможността неусетно да започнат да четат гладко и с разбиране. Въпросите в края на всяка приказчица са своеобразен тест какво е разбрало детето от текста, а читателският дневник в края на книжката спестява необходимостта от набавянето на допълнителни тетрадки. Най-хубавото е, че поредицата включва книжки на различни теми, за да отговорят на всеки вкус и интерес на децата.

Не пропускайте да прегледате и другите книги от поредицата:

Библиотека "Славейче": Приказки за животни Библиотека "Славейче": Приказки за великани Библиотека "Славейче": Приказки за кучета Библиотека "Славейче": Приказки за динозаври Библиотека "Славейче": Приказки за коне и понита Библиотека "Славейче": Приказки за вълшебни замъци Библиотека "Славейче": Приказки за дракони Библиотека "Славейче": Приказки за пирати Библиотека "Славейче": Приказки за рицари Библиотека "Славейче": Приказки за феи Библиотека "Славейче": Приказки за Дядо Коледа Библиотека "Славейче": Приказки за снежни човеци Библиотека "Славейче": Приказки за роботи

Вземете книгата с код с кауза DK19 от Ozone.bg, Ние, децата! или Booklover.bg. Когато купувате книги с този код, вие подкрепяте насърчаването на детското четене в България.