Седмина си тръгват с награди от „Седмици на МОТОВЕТЕ“

На 10. октомври героите на Радостина Николова отбелязаха една година живот в света на хората, а техните приключения вдъхновиха малки и големи. Мукс, Пагу, Гула и Пинки се харесаха на толкова много български деца, че те дори класираха „Приключенията на мотовете“ на първо място в наградата „Бисерче вълшебно“ 2014.

За да отбележим подобаващо празника, от 13.10. до 26.10.2014 г. с изд. „Мотове“ проведохме „Седмици на МОТОВЕТЕ“, в които ви поканихме да четем летописи за шарените герои, да играем на игри и да печелите награди!

В първата мотска томбола от играта „Познай героя“ две дами си спечелиха комплекти с изненади, а една – персонализирана ръчно рисувана чаша. Сега е време да обявим победителите във втората седмична томбола на „Познай героя“, както и в конкурса „Познаваш ли мотовете?“.

Късметлиите от „Познай героя“ са:

Десислава Краваева, която получава подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

Силвия Василева си тръгва с персонализирана ръчно рисувана чаша.

Aleksche получава подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

Молим трите дами да ни изпратят на мейл igra@detskiknigi.com имена, телефонен номер и адрес за доставка на наградите, както и името, което да бъде изрисувано на чашката на Силвия 🙂

В конкурс „Познаваш ли МОТОВЕТЕ?“ ви предложихме десет въпроса, посветени на малките симпатични герои. Благодарим за огромния интерес – щастливи сме, че и вие харесвате героите на Радостина Николова колкото нас.

Победителите в конкурса, дали верни отговори и изтеглени на лотариен принцип, са:

Дара Златева, 6 г., София – тя получава персонализирана ръчно рисувана купичка;

Ерик Ангелов, 5 г., София – също си тръгва с персонализирана ръчно рисувана купичка;

Лора Йорданова, 10 г., Пловдив – тя получава подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

Даяна Николаева, 10 г., Монтана – също си тръгва с подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

Молим родителите на спечелилите деца да изпратят на мейл igra@detskiknigi.com имена, телефонен номер и адрес за доставка на наградите, както и името, което да бъде изрисувано на двете купички.

А ето и верните отговори в конкурс „Познаваш ли мотовете?“

1. Какъв цвят е принцеса Пагу?: Розова
2. Колко години живеят мотовете?: Стотици
3. Къде живеят мотовете?: в гардероба
4. Какво имат мотовете вместо една лапичка?: щипка
5. Защо се събират мотовете в двореца на принцесата?: за да обсъдят защо са тъжни хората
6. Кой аромат обичат мотовете?: на чисто
7. Как се казва лошият мод от втората част „Мукс отвръща на удара“?: Мрън
8. Къде живеят модовете?: в коша за пране
9. Кой помага на модовете да нападнат Мотилия?: гарваните
10. Какво е знамето на модовете?: мръсен чорап

Честито на късметлиите!

На останалите пожелаваме усмивки и весело настроение!