Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 8 – Пинки

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Остеват още три героя, една томбола и три шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Осмият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 22.10.2014 г.:

Пинки е ужасен лакомник. Той е способен да унищожи светкавично всяка храна, която му се изпречи пред погледа. По това страшно много си прилича със своя приятел Здравко.

В двете книги от „Приключенията на мотовете“ Пинки играе изключително важна роля, защото без неговата помощ Здравко ще опропасти план „Ново утре“ (книга 1.) и пак той дочува за намеренията на злия Мрън и съобщава на Мукс (книга 2.).