Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 2 – Мукс

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Вторият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 14.10.2014 г.:

Мукс е главният герой в поредицата „Приключенията на мотовете“. Той е младок според мотските стандарти, живее в дома на Доди и малкия Бобо и е много смел. Освен това Мукс е доста смел и щом Мотилия е заплашена от изчезване, той пръв се притичва на помощ.

Мукс е тайно влюбен в принцесата на мотовете Пагу и дори се отправя на мисия, за да я спаси от ръцете на злите модове. А когато е съвсем малък Мукси открадва очилата на Доди и спасява принцесата от най-големия й страх.