Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 1 – Принцеса Пагу

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Първият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 13.10.2014 г.:

Принцеса Пагу е принцеса на Мотилия. Тя управлява своите 17 852 поданика с чар, внимание и изключителна грация. Пагу е бяло – розова на цвят, с пухкава козинка, лакирана в цвят корал щипка и мигли, които описват безкрайна дъга, щом принцесата мигне с очи. Коронка от пъстри моливи краси кралската й глава, а поданиците й са готови на всичко за нея.

Принцеса Пагу е изключително смела. Щом трябва да спаси Мотилия, тя е готова да се отправи на спасителна операция, вместо да се зарови в гардероба си. Смелостта й обаче се проявява едва когато принцесата е по-голяма. Когато е дете, тя не може да заспи от страх заради едни светещи огънчета…