Ден на детската книга в рамките на Софийски литературен фестивал 2014

„Деца с отворени очи“ са нарекли от издателство „Рибка“ своето представяне в „+ това“  (ул. Марин Дринов № 30) на 29.11, събота, от 14:00 – 15:30 часа. Срещата е част от Деня на детската книга, организиран в рамките на Софийския международен литературен фестивал.

От издателството ще представят своите предстоящи заглавия, които ще могат да бъдат закупени „на зелено“. Децата ще могат да си поиграят с естествена глина и да сътворят себе си така, както се виждат след 20 години.

Останалите събития от Деня на детската книга включват представяне с куклен спектакъл от Ива Кала на книгите на Мила Попнеделева-Генова (11:00 – 12:30 часа) и детска готварска работилница, с която издателство Точица ще запознае децата с книгата си „Вкусна география“ (17:00 – 18:30 часа).

Софийски международен литературен фестивал се реализира благодарение на финансовата подкрепа на програмите Nordic Culture Fund, Nordic Culture Point и програма „Култура“ на Столичната община.

Медийни партньори (по азбучен ред) са “Аз чета”, Българска национална телевизия, Дарик радио, Дневник, Капитал, Метрореклама, Новинар, Портал “Култура”, Програмата, Стандарт.

Пълната програма на фестивала можете да видите на сайта му и във фейсбук.