Вече са известни и петимата победители в първата седмична томбола „Дора“

На 02.12.2013 г. поставихме началото на обичаната игра „Познай героя“, посветена на персонажите от поредицата „Дора Изследователката“. В рамките на пет поредни дни ви предизвикахме да познаете някои от най-любимите книжни и анимационни герои като Дора, Ботичко, обичаната и полезна лилава Раница, Лисанко – Хитранко и стария сърдит Трол….

Убедихме се, че познавате чудесно героите, а ние се опитахме да ви предоставим и допълнителна информация за тях, с която се надяваме да сме ви изненадали и да сте научили още нещо за малките приятели на Дора Изследователката.

Както бяхме обещали, в първата ни седмична томбола петима от участниците, дали верни отговори като коментари под статията, си спечелиха награди – изненади, осигурени от изд. „Колибри“ и сайта Dora.bg. За да не ви държим повече в напрежение, ето и имената на късметлиите по реда на изтеглянето им:

– Вали Петрова

– Албена Панайотова

– Станимира Георгиева

– Силвия Андонова

– Калина Кирова – Данаилова

На печелившите честито! На останалите пожелаваме да не се отказвате и да следите какви изненади сме ви подготвили във втората седмица от играта, посветена на „Дора Изследователката“!