Познай герой № 3 в „Дора Изследователката“

Включете се в играта „Познай героя“ в нашата специална Коледна фиеста с Дора Изследователката и си спечелете награди!

Как? В периода 02.12. – 13.12.2013 г. ще публикуваме картинките на 10 героя от поредицата „Дора Изследователката“, издавана на български език от изд. „Колибри“. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече герои познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от петте седмични награди, осигурени от изд. „Колибри“ и сайта Dora.bg.

Две седмици, десет героя, две седмични томболи и десет книжни награди…

Всичко е във вашите ръце!

Третият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 04.12.2013 г.:

Лисанко-Хитранко е лошият герой в книжките за Дора Изследователката. Той е оранжева лисица, която обича да краде и обикновено е дегизиран със синя маска и ръкавици.

Лисанко-Хитранко е бърз, сръчен и доста хитър (както личи от името му), но никога не успява да изненада Дора напълно. Все пак трябва да признаем, че крадецът е майстор в маскирането и изобретяването на разни джаджи, които да улесняват кражбите му.

Лисанко-Хитранко може да бъде спрян като Дора, Ботичко и вие-читателите кажете високо „Лисанко-Хитранко, недей да крадеш!”