Открий Виена: по стъпките на Аника и „Казанската звезда“ – пътеводител

Случвало ли ви се е докато четете книга да бъдете толкова запленени от мястото, на което се развива действието, че да ви се иска да стегнете куфарите и да поемете на пътешествие? При нас често се случва точно така…

Елате с нас на едно неочаквано пътуване в света на европейските разказвачи от Великобритания, за да се уверите колко очарователни идеи за незабравими приключения крие художествената литература! 

Като за начало нека тръгнем с Ева Ибътсън по следите на “Казанската звезда” (изд. „ЕМАС“) и да се насладим на “Златния град” Виена по времето, когато все още е столица на Австро-Унгарската империя. Освен за самата книга, за авторката и героите, в нашия кратък пътеводител ще откриете любопитна информация за държавното управление на империята, за монарха и за някои от най-интересните забележителности, които са отворени за посетители и до днес.

Следвайки героинята Аника, ще ви разкажем какво не бива да пропускате при посещение в австрийската столица, за да усетите духа на този толкова магичен град. Богатата програма, която сме ви подготвили, със сигурност ще ви остави без дъх, а тя е само началото на едно пътешествие, което всеки от вас може да започне още днес в компанията на „Казанската звезда“!