Кампанията „Аз игрА-Я със Сиела” продължава и този уикенд

Известни българи продължават да четат за най-малките в кампанията „Аз игрА-Я със Сиела”. На 16 април управителят на „Вирджиния Рекърдс” и страстен читател, Саня Армутлиева, ще чете на деца в книжарницата на Сиела на бул.Витоша60. Тя е подбрала текстове на Валери Петров, а началният час на четенето е 17:00.

По-рано същия ден писателят сатирик Михаил Вешим ще чете стихове на Марко Ганчев в „Сиела–Ректората” от 11:30 часа. Отново в същата книжарница, но на 17 април от 17:00 ч., журналистът Георги Тошев ще чете откъси от класиката „Пипи Дългото чорапче”.

Кампанията „Аз игрА-Я със Сиела” цели да насърчи любов към книгата още в ранна детска възраст, показвайки, че четенето може да бъде забавно. За целта известни лица от българската музикална, театрална, литературна и телевизионна сцена се присъединяват към инициативата, а всички книги за деца и тийнейджъри на издателство „Сиела” могат да бъдат закупени с отстъпка от 20 до 50 % в книжарници „Сиела” и на www.ciela.com от 1 до 30 април включително.