Втората седмична награда от „Малката Божана“ и играта „Познай героя“ отива при…

Както вече сигурно знаете, на 01.03.2013 г. започна още един от специалните вълнуващи месеци в сайта “Детски книги” – Месецът на МАЛКАТА БОЖАНА, организиран съвместно с изд. “Жанет-45”. В него ви разказваме за малката героиня Божана, която не само лети в чудни светове, но и се гмурка дори в дълбините на Индийския океан!

За да ви запознаем с героите от книгите за Божана, ви поканихме да поиграем на играта „Познай героя“. На страниците на специалния “Месец на МАЛКАТА БОЖАНА” започнахме да публикуваме картинките на някои от героите в понеделник и в сряда, а вашата задача бе да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Верните отговори за чухалчетата и елфите осигуриха на мнозина от вас шанс да се включат във втората ни седмичната ни томбола за книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

А победителят този път е… Жаки Василева! Честито на Жаки, а останалите приканваме да развият фантазията си, да грабнат книжките и да не пропускат следващите ни загадки с героите на Божана |Апостолова.

Напомняме ви, че от понеделник играта с героите продължава. Следете публикациите и коментирайте, за да грабнете и вие някоя от нашите Божански награди! Не пропускайте да се включите и в конкурса с въпроси за Божана, както и да научите повече за авторката Божана Апостолова и илюстратора Костадин Костадинов!

Feeling Good