По-забавна и ползотворна ваканция с лятната академия на “Заедно в час”

Ваканцията е любимо време на учениците за почивка от училището и разпускане от тежките уроци. Това обаче не означава, че ваканцията не е супер време за учене, само че обърнато повече към забавлението, потапяне в света на любопитното, възможност за пълноценно наваксване на пропуските и много вдъхновяващо прекарване на времето. Точно това се случва по време на безплатната лятна академия за успех и забавления на “Заедно в час” в София . Тя е предназначена за ученици от 1 до 12 клас и цели не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене. Записванията вече са отворени и са само на един клик растояние – ТУК. Срокът за записване е 20 юни, а местата са ограничени, затова не се колебайте дълго.

Часовете по време на академията ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно. Всички учители по програмата “Заедно в час” са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик.

Тази година академията ще се проведе в две софийски училища – 144 СОУ „Народни будители“ в ж.к Младост и 96 СОУ „Лев Николаевич Толстой“ в ж.к. Люлин  от 25 юли до 11 август, всеки делничен ден  от 8:30 до 12:30 ч.

По време на академията “Заедно в час” осигурява:

  • безплатно обучение и учебни материали;
  • индивидуални и групови занимания с учениците;
  • специални забавни събития – игри и забавления;
  • сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

В първия ден на Академията (25 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник.

Тази година “Заедно в час” организира и допълнителна платена следобедна лятна академия за умения в 21-ви век „Ние заедно“. Нейни ръководители са учители, завършили програмата. Повече за нея може да научите тук – www.niezaedno.com.