Отговори и спечели: юни 2012 г.

През месец юни стартирахме съвместно с издателство „ФЮТ“ нова книжна игра. Освен тяхното интересно предизвикателство, наречено „Прочети! Отговори!“, ние от „Детски книги“ ви дадохме възможност да спечелите допълнителна награда – книгата за следващия месец, с която отново да се включите в книжното приключение.

Книгата на месец юни на ФЮТ бе „Сребърните делфини: тайни приятели“, а сред късметлиите, грабнали наградите на издателството, са Геновева Димитрова, 9 год. от Добрич, Красимира Василева, 10год. от Добрич, Йоанна Манасиева от гр. София и Мишел Манолова от София.

На нашия специален мейл igra@detskiknigi.com получихме и отговорите на нашия специален въпрос, свързан с книгата „Сребърните делфини: тайни приятели“ – кой е любимият ви герой. Измежду имената на онези деца, изпратили своите имена и отговори, изтеглихме и щастливката Геновева Димитрова Гочева. Тя получава книгата „Сянка“ на Майкъл Морпурго, с която да се включи в играта за следващия месец. 

Честито на Геновева, а останалите – не се отчайвайте! Нов месец – нов късмет. Прочетете книгата „Сянка“, отговорете на въпросите на издателство „ФЮТ“ (правилата ще откриете в сайта на издателството), пишете и на нас на мейл igra@detskiknigi.com, за да ни кажете кой е любимият ви герой и защо. След това стискайте палци и късметът рано или късно ще ви споходи 🙂