Книжно парти „Читателска щафета 4“

Щурото книжно парти, посветено на „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“, очаква всички малки и големи любители на пиратските приключения и детективските загадки в „България мол“ тази неделя, 18.01.2015 г.

Точно в 12:00 часа ще ви предизвикаме да покажете знанията си за пиратите, детективските си умения, ловкост и сила. Подготвените игри и викторини ще носят награди на всички със смели сърца и бърз ум, а в края на едночасовото парти ще изтеглим и имената на късметлиите, които ще си тръгнат с големите награди – 1 бр. таблет ASUS Fonepad 7 и 1 бр. електронен четец за книги PocketBook Basic, – осигурени от Ozone.bg. Трима участници пък ще получат пълен комплект с книги от някоя от поредиците за „Сам Силвър, тайният пират“, „Приключенията на Минерва Минт“ и „Детективите Агата и Лари“, предоставени от изд. „ФЮТ“.

По време на книжното парти ще бъдат обявени и трима победители в конкурса за „Карта на скрито пиратско съкровище“. Един победител ще бъде определен от представителите на Spiegelburg България, а останалите двама – чрез гласуване във фейсбук, под снимките в специалния албум. Щафетниците, спечелили колекционерски значки, ще могат да участват в церемония по връчването в рамките на събитието*.

Независимо дали сте успели да се включите в щафетата или не, ако обичате забавленията и приключенията, можете да станете част от нашия карнавал. Маскирайте се като любимия си персонаж от „Читателска щафета 4“ или като пират, детектив или приключенец и участвайте в парада на героите! Най-оригиналният костюм ще донесе на притежателя си книжна награда, а професионален гримьор ще се погрижи да изрисува лицата на всички желаещи.

Носете си доброто настроение и поканете приятели! Очакваме ви!

*  Необходимо е предварително потвърждение за присъствието на щафетниците, които ще участват в церемонията по връчване на колекционерски значки.