Кандидатствай за младши книжар в Orange до 20 август

Верига книжарници Orange center стартираха своята нестандартна кампания зa насърчаване на четенето сред младите хора, „Стани книжар в Orange за един ден“, от първи август. Ако вече сте изпратили своята кандидатура и сте сред избраните за следващия етап на подбора, ще получите потвърдителен имейл в началото на тази седмица. Ако още не сте се включили в кампанията, можете да го направите до 20-и август включително.

Седмица след началото интересът е изненадващо голям.

„Благодарим ви искрено за огромния интерес към кампанията „Стани книжар в Orange за един ден“! Получихме повече писма, отколкото предполагахме, че ще получим. Писаха ни много любознателни и интелигентни деца – страхотни сте и се гордеем с вас!“ споделят организаторите в блога си.

Работните дни на младшите книжари ще са три: 27-ми август, 17-и септември и 8-ми октомври.

Интервютата с първоначално подбраните кандидати ще са под формата на неформални разговори с цел взаимно опознаване. Интервютата за стажа през август ще се проведат между 22-ри и 25-и август, а тези за септември и октомври – в началото на септември. (Допълнителна информация за Бургас и Варна ще бъде обявена през тази седмица.) След тези интервюта ще бъдат избрани и окончателните книжари за месеца.

„Това, което смятаме, че е най-необходимо за младшите книжари, е комуникативност и искрено желание за среща с нови хора.“ уточняват от екипа на Orange center.

Повече информация за кампанията „Стани младши книжар в Orange“ можеш да прочетеш в блога на Orange center, а най-интересното следи и в AzCheta.com и DetskiKnigi.com, които са медийни партньори на инициативата.