Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 5 – Мъдрецът Щу

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Петият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 17.10.2014 г.:

Премъдрият мъдрец Щу е най-умният мот в цяла Мотилия. Той чете дебели книги и затова всички мотове се допитват до него, когато имат проблеми. Когато принцеса Пагу не може да заспи, кралят и кралицата се обръщат за съвет тъкмо към мъдреца Щу.

Този герой се появява в двете молки книжки от поредицата „Приказки от света на мотовете“. Ще ви подшушнем и една тайна – очакваме Щу да се включи активно в „Приключенията на мотовете“ 🙂