Победителите в конкурса „Писано яйце“ 2014

В рамките на Великденските дни, в които ви запознахме с историята на празника и традициите, се проведе и конкурсът „Писано яйце“ 2014. Участници от цялата страна се включиха със своите шарени творения, които грабнаха сърцата ни и ни заредиха допълнително с празнично настроение.

Както обещахме, едно от писаните яйца трябваше да грабне и награда – вкусни лакомства и великденска книжка. А по стара традиция на сайта, освен голямата награда, ще раздадем и две допълнителни 🙂

Голямата награда в конкурса „Писано яйце“ 2014 нашият екип присъжда на Илияна Петрова на 7 г. от Пловдив с техниката за рисуване с маслени пастели.

Яйцето-калинка на Ванеса Иванова от с. Смоляновци, Монтанско, спечели на своята авторка втората ни награда, а Йониян Христов от Пловдив печели приза за най-малък участник. Той е само на четири, но е успял да боядиса всички яйчица съвсем сам!

На печелившите честито, а останалите призоваваме да ни покажат как се грижат за околната среда, като се включат в конкурса „Пазители на природата“ 2014!