Отговори и спечели през септември с Лорън Сейнт Джон

Измина и месец август… Надяваме се, че сте прекарали своето щуро лято и сте се заредили с нови сили за учебната година!

Ние от Детски книги и изд. ФЮТ пък ви поканихме да прочетете „Щуро лято“ от поредицата „Това съм аз, Луси!“ и да си спечелите не една, а цели две награди – от изд. ФЮТ и от Детски книги. По традиция победителят от нашия сайт получава четивото за следващия месец, а за септември изборът падна върху „Тайната на малкия залив“ на страхотния Лорън Сейнт Джон.

Май е време да ви кажем кой печели книжката, нали? Е, добре: късметлийската ръка на Карин Стоева безпристрастно изтегли името на… Daramara. Победителят в конкурса ни не е оставил никакви лични данни, но все пак – честито! Ще се свържем с Daramara по и-мейл, за да разберем къде да изпратим книжката на Лорън Сейнт Джон, а на останалите читатели пожелаваме да не се отказват и да се включат в играта за месец септември.

Какво да направите? Прочетете книгата на Лорън Сейнт Джон – „Тайната на малкия залив“. След това вижте въпросите на изд. ФЮТ, на които трябва да отговорите на и-мейл izdatelstvo@fiut.bg до 30. септември 2012 г. 

Как да участвам за наградата на Детски книги? За да си спечелите втора награда от Детски книги, разкажете ни до 30. септември 2012 г. на и-мейл igra@detskiknigi.com кой герой от книгата ви е впечатлил най-много и с какво.

И не пропускайте да ни кажете как се казвате, на колко години сте и от кой град! Wink

Успех!