Отговори и спечели през ноември: Спайдъруик

Нов месец, нов късмет!

В играта за книга на месец октомври, организирана от изд. ФЮТ и „Детски книги“, победител стана Мирослав Михайлов Лазаров. От всички участници, изпратили и-мейл до специалната ни поща igra@detskiknigi.com, неговото име бе избрано чрез жребий и късметът му донесе книгите на месец ноември – поредицата „Хрониките на Спайдъруик: продължението“.

Вие не се отчайвайте и се включете в новата ни игра, посветена на духове, никси, великани и келпи. Тези чудновати същества живеят в задния двор на Ник и Лори Варгас и някои от тях заплашват с унищожение целия познат свят на двете деца. Уверявам ви, че трите книги никак, ама никак няма да ви стреснат. Те са толкова увлекателни, че докато не ги прочетете на един дъх, едва ли ще искате да спрете!!!

Спасявайки света с Ник и Лори, не пропускайте да се включите и в играта за книга на месец ноември. Много е лесно:

1. Пишете на izdatelstvo@fiut.bg и дайте верни отговори на въпросите, подготвени от тях, в срок до 30.11.2012 г. – ще ти откриете в прикачения файл или на сайта на изд. ФЮТ. Не забравяйте освен верните отговори, да напишете име, възраст, адрес и телефон за връзка. Така си гарантирате получаването на страхотна грамота и шанса  да спечелите някоя от петте страхотни награди на ФЮТ!

2. За да увеличите шанса си за успех, пишете и на нас на igra@detskiknigi.com, като ни кажете кой е любимият ви герой от поредицата. Не забравяйте да посочите и име, възраст и адрес за връзка. Ние пък ще наградим на един от всички участници, изпратили мейлите си в срок до 30.11.2012 г. с книгата за месец декември!

Е, остава само да ви пожелаем успех в борбата с водните духове, великаните и хидрите.

И в четенето. Hell Boy