Конференция Digital KidZ на 1 ноември в София

Първата конференция в България с фокус технологиите и децата Digital KidZ ще се проведе на 1 ноември в София, в хотел “Земята и хората” („Околовръстен път“ № 27). Целта й e да развенчае митовете и легендите за “технологичната революция”, да открои новите бизнес възможности и да насърчи по-доброто образование и комуникация с децата на новото време.

Конференцията има две паралелни лекционни направления – за родители (как да общуваме с децата си и да извлечем полза от използването на дигитални технологии) и за бизнеса (как новите неформални лидери на мнение променят бранд комуникациите и как да общуваме с тях).

Сред лекторите са:

Жюстин Томс – майка на три деца, предприемач, експерт по дигитален маркетинг, преподавател и основател на ABC Design

Светлозар Петров – управител на JobTiger

Светлин Наков – съосновател на Софтуерен университет

Георги Апостолов – член на УС на Асоциация “Родители”, главен партньор на Центъра за безопасен интернет

доц. Д-р Галина Момчева – ръководител катедра “Технологии” към ВСУ “Черноризец Храбър”

Участие са заявили още Димитър Караманчев и Силвия Йорданова, които ще споделят своя опит в сугестопедията, Емилия Крайнова, основател на Communication Academy, както и Гергана Павлова и Пламен Петров – ментори към Junior Achievement и основатели на първата българска програма за коучинг.

Организаторите са предвидили специална зона за забавления, където децата могат да преживеят дигиталните технологии по един нов, нестандартен и изключително забавен начин. За децата под 5-годишна възраст пък са подготвили специално оборудвана зала за игри и аниматори.

Билети за Digital KidZ можете да закупите от сайта на събитието – http://digitalkidz.newtrend.events/. Цената за стандартна регистрация е 58 лв. и включва достъп до всички лекции и уъркшопи, две кафе паузи, зона за забавления за децата. Децата (до 15г.) на всички посетители присъстват безплатно. Ако използвате код ciela при регистрация ще получите 10% отстъпка от цената на билета.

Digital KidZ се организира от NewTrend Media с подкрепата на SuperHosting.bg, Ubisoft и pCloud и с медийното сътрудничество на издателство Ciela.