Комикс работилници на фестивала One Design Week 2016

Екипът на списание Ко-миксер организира две работилници за комикси в рамките на фестивала One Design Week 2016 на 11 и 12 юни в Пловдив. Работилниците са обвързани с темата на фестивала тази година „– Мога ли да помогна?“

Комикс работилницата за деца над 9 години на тема „Странни предмети“ ще се проведе на 11 юни (събота) от 14:00 до 16:00 ч. в галерия Енчо Пиронков. Участниците в нея ще помислят за това как дизайна на предметите, които ни заобикалят, помага или пречи на нещата, които правим всеки ден.

Комикс работилница за възрастни на тема „Оформление на комикс страницата“ ще се проведе на 12 юни (неделя) от 14:00 до16:00 ч. в кино Космос, а целта й е да покаже как композицията на комикс страницата помага за разказването на историята.

Максималният брой участници във всяка от работилниците е 12 души. Не са необходими специални умения, достатъчно е участниците да имат желанието да нарисуват кратък комикс, да експериментират и да се забавляват.

За да се включите в работилниците е необходимо предварително записване на co.mixerbg@gmail.com до 10 юни. Входът е свободен, а организаторите ще осигурят материали за рисуване.