Ела на книжен пикник в неделя и чуй откъс от „Легенда за първия кукер“

Последният книжен пикник „Бисерче вълшебно“ ще бъде на 19.03 (неделя) между 16 и 18 часа в Sofia Ring Mall и ще запознае малките читатели с останалата част от книгите, номинирани в категория „Откриватели“ (6-8г.) на наградата за най-добра детска книга.
Сред тях е и „Легенда за първия кукер“, от която откъс ще прочете Момчил Степанов. Момчил е част от екипа на „Златната ябълка“ и е актьорът, който озвучава гласа на Влад в анимационното филмче за кукерите на Студио „Змей“. Докато слушат откъса от „Легенда за първия кукер“ деца (пък и възрастни) ще могат да оцветят странички от едноименната занимателна и рисувателна книжка.
Като четци ще се включат също и усмихнатата и вдъхновяваща Петя Кокудева, авторка на „Питанки“ и „Малки същества“, и талантливата илюстраторка Милена Радева, която познаваме от работата й по „Алиса в страната на чудесата“ (изд. Софтпрес) и „Приказки страшни за деца безстрашни“.
Припомняме, че по време на пикниците днес и утре ще можете да получите своите талончета с код за отстъпка при покупка на номинираните в „Бисерче вълшебно“ 2017 книги от Ozone.bg.
Очакват ви и още книжни изненади, а ние ви очакваме на сцената пред H&М в Sofia Ring Mall. Елате и хванете своето „Бисерче вълшебно“!