Аз правя украса за Коледа

Коледа наближава и коледната украса е задължителна, за да усетим по-добре духа на празниците. Децата се чувстват най-съпричастни с предстоящите празници и с радост се включват в задачата по украсяването на дома. Книжката „Аз правя украса за Коледа“ (изд. Софтпрес) е чудесно помагало за направата на коледна украса.

Тя съдържа 16 цветни хартиени модела за изрязване и лепене, сред които Дядо Коледа, шейната му, джудже, снежен човек, коледни топки, коледен венец и кутийка, елха, звезди. Сглобяването им е обяснено в 3 лесни стъпки и имате нужда само от ножици, лепило, макетно ножче и желание да се забавлявате и да украсявате.

Книжката е много подходяща за семейства с деца на различна възраст. На по-голямото можете да възложите изрязването и сгъването, а на по-малкото лепенето и окачването на готовите фигурки. Вие ще трябва да помагате при работата с макетното ножче. Вкъщи направихме точно това и забавлението беше истинско, а резултатът отличен.

Не забравяйте да се включите и в конкурса ни за коледна украса в снимки „Украси празниците“, който продължава до 21.12.2014г.

Автор: Лора Филипова