39 ключа: Лабиринтът с костите

Днес с огромно удоволствие ще ви предложим първото ревю на новия ни млад сътрудник в сайта – Татяна (Тити) Христова. Младата дама е само на 13, но вече пише със замах – до момента есета, а сега – и ревюта. Впечатлена от поредицата „39 ключа“, тя решава да прочете всички книги и да ни разкаже за тях. Ето какво сподели Тити за „Лабиринтът с костите“:

Честно казано, аз се водя като представител на рода „мързеливци“. А пък по четенето хич не си падам. Особено много се изнервям, когато мама произнесе любимата си реплика: „Хайде да почетеш малко!“ В най-добрия случай и най-интересната и тънка книга ми отнема около месец за да я прочета. А ако не ми допада особено…….

Не знам каква беше тази магия, но само за ден цялата информация от „39 ключа:Лабиринтът с костите“ беше погълната!

Лично на мен, ако ми предложат 1 милион долара, бих ги грабнала без дори да ми мигне окото. Нито някакви си 39 ключа – надпревара, обявена като завещанието на покойната Грейс Кахил, биха ме отказали, особено ако за намирането им бих рискувала… живота си! Въпреки това проявих любопитство какви са тези 39 ключа и изобщо до какво водят и се доверих на моя приятелка. Започнах да чета и докато се усетя, вече бях преполовила книгата…

Много обичам да си похапвам, но не сложих и залък в устата си, докато не прочетох всичко! Кой би могъл да предположи, че нещото, което би те направило най-могъщият представител на рода Кахил в ЦЕЛИЯ СВЯТ, е събрано в някакви си 39 ключа. Но не какви да е, а загадки, изпълнени с опасни приключения и то без никаква гаранция за живота!

Ugh! Hit with Brick Hit with Ball

Дали останалите без родители Ейми и Дан Кахил ще издържат на условията, които враждебният свят им предоставя? Дали ще могат да стигнат далеч, въпреки най-големия си враг – собствените им роднини?! Очарователните на външен вид, но и коварни Натали и Иън Кабра, мускулестите семейство Холт, добре обучената братовчедка Ирина, опитният чичо Алистър и прочутата звезда Джона Уизард ще се изправят срещу единайсетгодишния Дан и четиринайсетгодишната му сестра Ейми…

Възможно ли е малките сираци, въоръжени единствено с невероятня си ум да устоят на роднините, заслепени от мисълта за победа, слава и власт? Възможно ли е внуците на Грейс  да се се изявят като достойни представители на най-великия род в света и да направят така, че дори и покойните им родители да се гордеят с тях?

Препоръчвам на всички – малки и големи, да прочетат за това невероятно преживяване. Сигурна съм, че няма да останете разочаровани!

Автор: Тити Христова

Всяка част от 10-томната поредица „39 ключа“, е написана от различен автор, а първата е дело на страхотния Рик Риърдън, познат ни и като автор на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“ – друга поредица, която не е за подценяване! Освен книгата, всеки читател получава куп загадъчни карти, с които да се регистрира в проекта „39 ключа“ и да започне своето търсене на изгубени тайни по целия свят. Ние вече стегнахме куфарите и скоро ще ви разкажем за нашите търсения. А вие? Потопихте ли се вече в тайната на рода Кахил?

[club]