Вал и Лора от DetskiKnigi.com с номинация за Жена на годината

Главните редактори на DetskiKnigi.com Валентина Стоева и Лора Филипова са номинирана в категория “Интернет” на конкурса “Жена на годината”, който се организира за 13-а поредна година от списание Grazia.

Сайтът “Детски книги” е създаден през 2012 година и е собственост на фондация за насърчаване на четенето „Детски книги“. Той предлага на деца и възрастни ревюта и информация за детските книги на пазара, новини от света на детско-юношеските книги, съвети за насърчаване на четенето, идеи и материали за работа с книгите на учители и библиотекари. DetskiKnigi.com предоставя информация и за организираните от фондацията инициативи като Националната награда за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“, кампанията „Читателска щафета“ и проекта “Пътуващите сандъчета”.

Можете да подкрепите четенето, детските, сайта и нашите усилия като след регистрация гласувате на сайта на конкурса до 22 ноември.

Конкурсът “Жена на годината” отличава най-успешните четири жени за изминалата година в 10 категории – “Модели”, “Дизайнери”, “Актриси”, “Музика”, “Спорт”, “Телевизия”, “Интернет”, “Общество”, “Бизнес” и “Послание във времето”, въз основа на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.