През ноември издателство „Мармот“ подкрепя насърчаването на детското четене

С началото на ноември и отбелязването на Деня на будителите издателство „Мармот“ обяви Месец на българските автори на сайта си. През целия месец фокусът ще е върху българските заглавия в каталога на издателството, а екипът му ще  разкаже как и защо издават детски книги от български автори.

От издателството подкрепят каузата за повече четящи български деца, затова 15% от коричната цена на всяка книга от български автор, продадена през месец ноември на marmot-books.com, ще отива в подкрепа на фондация “Детски книги” и нейната дейност за насърчаване на детското четене.

„Благодарни сме за подкрепата от страна на изд. „Мармот“. Средствата от кампанията ще бъдат използвани за купуване на съвременни детски книги от български автори, които ще бъдат изпратени на читателски клубове от мрежата на награда „Бисерче вълшебно“ в цялата страна.“, сподели Валентина Стоева – основател на фондация „Детски книги“.

Следете блога на изд. „Мармот“ за интересни статии за техните български автори и творци. Ако смятате насърчаването на четенето сред децата за важно, подкрепете каузата на marmot-books.com до края на ноември.