Набират се средства за издаването на детска книга за художника Иван Милев

Предстои появата на втора книга от поредицата „История на изкуството за деца“ на издателство „Книги за любители“. След биографията на Владимир Димитров-Майстора, представена ще бъде тази на един не по-малко обичан български художник – Иван Милев. Неговото име е събралото най-много читателски гласове в анкета, разпространявана от издателството.

„В невидимия свят с Иван Милев“ е поредната крачка към срещата на децата с творчеството на великите български художници. Както и при първото си реализирано издание, „Книги за любители“ разчита на финансовия принос на бъдещите собственици на книгата за отпечатването й.

100% от приходите от предварителните поръчки ще бъдат използвани за тази цел, а всеки, заявил екземпляр, ще може да го получи лично на премиерата или от адреса на издателството (с избиране на опция „Pickup in-person“).

Желаещите да се сдобият с книгата могат да я подкрепят чрез кампанията за набиране на средства във FundRazr. Повече информация за дейността на „Книги за любители“ и техния амбициозен проект можете да получите тук и тук.