Хитри идеи за подаръци. Бебешоци (Коледа 2019)

Коледа наближава, а изборът на подаръци за децата може да се окаже изтощително занимание. Екипът на Detskiknigi.com много обича да помага на Дядо Коледа, затова ви предлагаме някои от нашите хитри идеи за подаръци. 🙂

Предложенията са разделени по възраст, обединени са от обща тема и задължително включват книги и допълнителни игри, играчки и забавни предложения, които се надяваме да усмихнат бъдещите си получатели. За ваше улеснение предоставяме линкове към електронни магазини, в които ще откриете предложенията ни. 

Започваме с предложенията за…

Бебешоци (0-2)

Бебешоците имат нужда единствено да се сгушат на топло в обятията на мама и татко – прегръдката превръща всеки ден в празник. Когато времето, прекарано с най-малките, е съчетано с четене на книжка, вие отглеждате бъдещ изумителен читател. Ето няколко предложения, които помагат на децата да заобичат книгите от малки:

 

Освен тези предложения, разгледайте и да изберете книжки, препоръчани от екипа ни в категория „Бебешоци“ – гарантираме, че ще прекарате ценни мигове с вашия малчуган и ще му осигурите най-ценния подарък – вашето внимание!

Не пропускайте и препоръките ни от предишни години – част от предложенията са абсолютно актуални! 🙂