Конкурс за рисунка: Откъде идва Елмър?
09.05.2017

Карираният слон Елмър е различен! Откъде ли идва?

Разкажи ни чрез рисунка откъде идва Елмър – нарисувай родното място на Елмър и карираните животни. Дали тази чудна страна се намира на друга планета? Как изглеждат къщите в нея? А жителите й? Как изглеждат родителите на Елмър?

Развихри своето въображение и ни заведи на Елмърово приключение! Рисунката ти може да бъде с моливи, пастели, бои или с каквото решиш. Възрастта няма значение, защото от нея не зависи силата на детското въображение :)  

В периода 09.05. – 25.05.2017 г. фондация “Детски книги” кани всички желаещи да се включат в конкурса за рисунка “Откъде идва Елмър?”. Творбите могат да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1113 София, п.к. 204, за “Детски книги” до 20.05.2017 г. или чрез формуляра за участие по-долу в срок до 25.05.2017 г. (за пощенските пратки важи пощенското клеймо). На гърба на рисунките или като съпътстваща информация трябва да фигурират имената на художника, възраст, населено място и телефон на възрастен за контакт. Трите най-оригинални творби, избрани от журито на “Детски книги”, ще донесат на своите автори книжни награди. Победителите ще бъдат обявени на празника за Елмъров ден, 27.05.2017 г., както и в сайт Detskiknigi.com.

Откъде идва Елмър?

  • Карираният слон Елмър е различен! Откъде ли идва? Разкажи ни чрез рисунка откъде идва Елмър - нарисувай родното място на Елмър и карираните животни. Дали тази чудна страна се намира на друга планета? Как изглеждат къщите в нея? А жителите й? Развихри своето въображение и ни заведи на Елмърово приключение! Рисунката ти може да бъде с моливи, пастели, бои или с каквото решиш. А възрастта няма значение, защото от нея не зависи силата на детското въображение :)
  • В периода 09.05. - 25.05.2015 г. фондация "Детски книги" и изд. "Жанет-45" канят всички желаещи да се включат в конкурса за рисунка "Откъде идва Елмър?". Творбите могат да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1113 София, п.к. 204, за "Детски книги" или да бъдат прикачвани като снимки посредством специалното поле по-долу в срок до 25.05.2015 г. (за пощенските пратки важи пощенското клеймо). На гърба на рисунките или като съпътстваща информация трябва да фигурират имената на художника, възраст, населено място и телефон на възрастен за контакт. Трите най-оригинални творби, избрани от журито на "Детски книги", ще донесат на своите автори книжни награди. Победителите ще бъдат обявени на 27.05.2017 г. по време на детския празник ELMER DAY (Елмъров ден) в НДК, а имената им ще бъдат публикувани в сайт Detskiknigi.com.

Сигурност
FACEBOOK КОМЕНТАРИ

Вашият коментар