Чети и играй: Малкият Никола – викторина (CineLibri 2022)

Започна фестивалът CineLibri, а в детската му програма са включени и три предложения за деца. С анимационния филм „Малкият Никола̀: Какво чакаме, за да бъдем щастливи?“ беше поставено началото на детските прожекции на 9.10.2022 г. във Френския културен институт.

Вал Стоева от фондация „Детски книги“ припомни на децата и родителите им героите от поредицата, откъде тръгва всичко и ги предизвика да гледат внимателно, защото част от отговорите на викторината, която споделяме тук, са скрити именно във филма.

Викторина

От 9.10. до 30.10.2022 г., в рамките на фестивала CineLibri, имате възможност да се включите във викторината, посветена на Малкия Никола̀ и неговите създатели Рьоне Госини и Жан-Жак Семпе.

  • Всички, дали верни отговори на 10-те въпроса, участват за 3 награди х 1 книга от поредицата „Малкият Никола“.
  • Всички участници в томболата ще спечелят персонален талон за отстъпка за книгите, валиден само във физическите обекти на изд. „Колибри“.

Тъй като въпросите са свързани и с филма, ако не можете да присъствате на прожекциите в кината, участващи във фестивала, не пропускайте възможността да го гледате онлайн в платформата Neterra. Повече информация ще откриете тук.