Зоела избра снимка за българското издание на „Girl Online”

Най-известната английска влогърка Зоуи Съг (Zoella) определи снимката на Михаела Попазова за победител във фотоконкурса за снимка на корицата на българското издание на романа й „Girl Online”. Михаела ще получи книга с автограф от авторката, а името й ще бъде изписано на специално място в романа. Другите двама финалисти – Деница Вълчева и Пламена Нейкова, ще получат поощрителни награди.

„Планирахме да обявим резултатите от конкурса по-късно – на 20 октомври, тъй като знаем колко заета е Зоуи и предполагахме, че комуникацията с нея и екипа й може да отнеме повече време.“ споделят организаторите ИК „Кръгозор”. „За наше голямо щастие, Зоуи реагира изключително бързо и вече можем да зарадваме нейните нетърпеливи български фенове.”

Конкурсът се проведе от 20 септември до 05 октомври, а желаещите да видят направена от тях лятна снимка на корицата на „Girl Online” бяха над двеста. Трите снимки, между които Зоела трябваше да избере първото място, бяха определени от журито на конкурса в лицето на екипа на ИК „Кръгозор”, дизайнера на корицата на българското издание Иван Домузчиев и певицата Сантра.

Романът „Girl Online” ще излезе на българския пазар на 26 октомври.