Започва специалният месец „Малката Божана“

Честита Баба Марта, мили малки и големи приятели!

За да отбележим днешния прекрасен ден и да осветим целия месец с чудеса, ние от „Детски книги“ съвместно с изд. „Жанет-45“ организираме специален „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“. Какво ви очаква през него? Много игри и вълшебни забавления! Вижте сами:

Като за начало, всяка седмица ще ви разказваме за книгите от поредицата „Малката Божана“. Заедно с нас ще можете да се потопите в света на детското въображение и да полудувате с Божана и нейната баба – писателката Божана Апостолова. Освен това ще ви запознаем с авторката, с илюстратора на книгите Костадин Костадинов, ще ви отведем по стъпките на малката палавница и ще ви разкрием още куп интересни подробности!

Освен това ще ви предизвикаме да се включите в нашата игра с героите от книжките за Малката Божана. Всеки понеделник и всяка сряда ще публикуваме снимката на някой герой. Ще имате точно два дни да давате верни отговори кой е героят на картинката. Когато изтече времето за коментари, ще събираме имената на всички, дали верен отговор и всеки петък ще обявяваме седмичен победител в играта, който ще грабва книжна награда от изд. „Жанет-45“.

Ако пък сте търсачи на още награди, не пропускайте да се включите и в месечния конкурс „Въпроси за Божана“. В него ще трябва да отгатнете верните отговори на три въпроса, а наградата е пълен комплект с книжки от поредицата „Малката Божана“.

Да очаквате ли още изненади? Н-Е-П-Р-Е-М-Е-Н-Н-О! Защото вълшебствата трябва да бъдат споделяни! Wink