Спечели илюстровано издание на „Небесният барабан“ или ваучер за отстъпка от „Детски книги“ и „Коала прес“
25.04.2017

„Детски книги“, „Аз чета“ и издателство „Коала прес“ ви дават възможност да спечелите като награда едно от двете копия на книгата „Небесният барабан“. Освен това, всеки, отговорил правилно на въпроса до 30 април включително, ще получи код за 5 лв. отстъпка при закупуване на изданието от сайта на „Коала прес“.

В тази красиво илюстрирана книга са събрани интересни митове и легенди, които разказват за вечната борба между доброто и злото, честността и лъжата, трудолюбието и мързела. И както е справедливо, в тези приказки винаги побеждават правдата и любовта.

Спечелилите двете книги ще обявим на 1 май, а електронните ваучери ще могат да бъдат ползвани след тази дата на koalapress.com.

Прочети повече
Спечели илюстровано издание на „Легенди за крал Артур“ или ваучер за отстъпка от „Детски книги“ и „Коала прес“
19.04.2017
„Детски книги“, "Аз чета" и издателство „Коала прес“ ви дават възможност да спечелите като награда книгата „Легенди за крал Артур“ – очакват ви две копия от книгите. Всеки, отговорил правилно на въпроса до 23 април включително, но неизтеглен в томболата, ще получи код за 5 лв. отстъпка при закупуване на книгата от сайта на „Коала прес“. Издението „Легенди за крал Артур“ е съвременен литературен преразказ на епоса на Томас Малори (ХV век). Прекрасните илюстрации в книгата са изпълнени в неоромантичен стил от двама художници – Л. Кириленко и Е. Зеркалий, и те ще ви отведат в загадъчния и прекрасен свят на средновековните легенди. Спечелилите двете книги ще обявим на 24 април, а електронните ваучери ще могат да бъдат ползвани след тази дата на koalapress.com. Имената на спечелилите по един екземпляр от илюстрованото издание на "Питър Пан" са Пламен Христов и Милена Георгиева. ...
Прочети повече
Спечели илюстровано издание на “Питър Пан” или ваучер за отстъпка от “Детски книги” и “Коала прес”
11.04.2017

„Детски книги“, „Аз чета“ и издателство „Коала прес“ ви дават възможност да спечелите като награда книгата „Питър Пан“ – очакват ви две копия от книгите. Всеки, отговорил правилно на въпроса до 16 април включително, но неизтеглен в томболата, ще получи код за 5 лв. отстъпка при закупуване на книгата от сайта на „Коала прес“.

Късметлиите, които ще грабнат двете книги, ще обявим на 17 април, а електронните ваучери ще могат да бъдат ползвани след тази дата на koalapress.com.

Прочети повече
Спечели е-ваучер за красиво издание на „Лешникотрошачката“
31.03.2017
„Детски книги“, „Аз чета“ и издателство „Коала прес“ ви дават възможност да спечелите електронен ваучер за 5 лева отстъпка за страхотното издание с твърди корици на една от най-любимите коледни приказки – „Лешникотрошачката“ на големия немски писател E. T. A. Хофман. Книгата е илюстрирана от украинската художничка Марина Пузиренко, като за своята работа по изданието тя е удостоена с наградата „Леся Украинка“. Всеки, отговорил правилно на въпроса „Кой е композиторът, създал балета „Лешникотрошачката“ в края на XIX век?“ до 9 април включително, ще получи е-ваучер за 5 лв. отстъпка при закупуване на книгата „Лешникотрошачката“ от E. T. A. Хофман от сайта на „Коала прес“. Кодовете ще могат да бъдат ползвани след 10 април 2017 г., но вие можете да се включите още сега: ...
Прочети повече