Янина Найденова от ОУ „Братя Миладинови“, Бургас

Янина Найденова е второкласничка в ОУ „Братя Миладинови“, гр. Бургас. Тя обича да чете книги и към момента е прочела цялата поредица „Детективите Агата и Лари“ на сър Стийв Стивънсън. С помощта на майка си младата дама ни изпрати и своята форма за участие в „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“.

Чудите се откъде знаем всичко това? Майката на Янина ни изпрати писмо, в което ни разказа как дъщеря й се е включила в щафетата. С нейно позволение публикуваме писмото, за да го прочетете и вие:

Щастливи сме, че благодарение на своя класен ръководител – госпожа Светлана Костадинова – Янина е научила за щафетата. Истината е, че г-жа Костадинова е един от активните учители, чиито възпитаници участваха и в предишните издания на щафетата. Благодарим от сърце за доверието!

А ето и книгоразделителите, изработени от Янина по поредицата „Детективите Агата и Лари“. Начинът да поднесе рисунките на любимите си герои е много оригинален и авторът сър Стийв Стивънсън бе приятно изненадан, когато му изпратихме снимка. Самите книгоразделители ще бъдат изпратени до него след края на щафетата. А ето ги и тях:

Ако и вие искате да нарисувате любимите си герои от „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“, не се колебайте. Някои от най-интересните произведения ще получат допълнителни награди от Detskiknigi.com, а всички творения ще бъдат изпратени на съответните автори – сър Стийв Стивънсън, Елиза Пуричели Гуера, Джан Бърчет и Сара Воглър. Материалите изпращайте на адрес: 1113 София, п.к. 204, за играта „Читателска щафета“, сайт „Детски книги“.