ЦПО организира обучение за учители и директори от образователния специалист Ерин Макрайт

Център за приобщаващо образование организира обучение на международния образователен специалист Ерин Макрайт на 11 декември (неделя) 2016 г. от 09:00 до 16:00 ч. в + Това (ул. „Марин Дринов“ №30) в София.

Еднодневното обучение за учители и директори ще преведе участниците по пътя към осмисляне на практиката им, определяне на индивидуални цели за развитието им като професионалисти и изготвяне на практичен план за развитие с конкретни идеи и инструменти за идентифициране на индивидуалните обучителни нужди и трудности на учениците в техните класни стаи и подходи за справяне с тях, както и начини за работа с деца в неравностойно положение.

Своята регистрация за участие можете да направите тук, а таксата за участие е 50 лв.

Ерин Макрайт е специалист в изграждането на стратегии за професионално развитие на учители и педагог с 25-годишен опит. След като завършва университет изследва света и трупа педагогически идеи и стилове на места като Китай, Япония, Индия, Нова Зеландия и Гватемала. Връщайки се взима магистърска степен по педагогика от Университета в Западно Ню Мексико и диплома за преподаване на начален курс от Северноамерикански център Монтесори. За да разшири своите педагогически познания тя преподава в Ню Мексико, Хавай, Монтана, Палестина и Руанда. Била е директор на Европейското училище в Централна Азия (сега Международно училище Бишкек) в Киргизстан. Съвместната работа с висококвалифицирани педагози в слаборазвити икономически региони, насърчава стремежа й към създаване на персонализирани професионални стратегии за развитие на учители.

Обучението се реализира в рамките на програма „Едно училище за всички“, с подкрепата на фондация „Америка за България“.