Страшно Хелоуин парти с любимите герои на Роалд Дал

Столична библиотека и издателство „Ентусиаст“ канят всички деца, любители на приключенията и страшните герои, на Хелоуин парти в Американския център на Столична библиотека. Партито ще се състои точно на Вси светии, но различното тази година е, че сме решили да изпробваме въображението на малчуганите и да ги предизвикаме да участват в едно по-различно и забавно тържество.

На 31 октомври, за Хелоуин, всички са поканени на Далкарад! Маскирайте се като любимия си герой на Роалд Дал – можете да се превърнете в ГДВ, Уили Уонка, Чарли, фантастичния господин Фокс, Върховната вещица, Огромния крокодил или в други Страшни зверове. (Хм, дали някой ще заложи на баба Джоузефин на възраст 352 г.?!?)

 Хелоуин отново наближава,

призрачен градът ни става.

Страшно парти ще се вихри пак.

Костюма стягай си, юнак!

Като герой на Роалд Дал се облечи,

маска, шапка, наметало си сложи.

В конкурса за костюм участвай ти

и страхотевична награда спечели.

Игри със много изненади

и лакомства, и танци, и награди.

В партито участник ти бъди

и наша Хелоуин звезда стани.

Децата, които дойдат подходящо облечени за щурия Далкарад, ще участват в конкурс за най-атрактивен костюм и най-страшна маскировка. Най-добрите имитатори ще бъдат отличени, а организаторите обещават забавни награди за участниците. Ще има още весели игри, награди, приятни изненади, лакомства, страшен и гнусен кетъринг и Хелоуин дискотека за всички!

Не пропускайте най-шантавелското Хелоуин парти на 31 октомври 2016 г. от 18,00 ч. в Американския център на Столична библиотека! Бъдете Хелоуин звезди!