Среща с „Принцеси наистина“ на 30 май

Издателство “Рибка” представя най-новата книга “Принцеси наистина” на обичаната писателка Катя Антонова, позната с поредицата “Феята от захарницата”, “Двете кралства”, “Принцесешки истории” и др.  Премиерата е на 30 май 2021 година (неделя) от 11 часа в емблематичната столична зала “Оборище 5” (ул. Оборище 5).

“Принцеси наистина” отвежда читателя към чудния свят на единадесет прелестни, напълно реални знатни дами. Историите им, разказани като приказки, не само забавляват, но и учат на важни факти и събития. 

За създаването на книгата Катя Антонова си е сътрудничила с илюстраторката Кремена Ягодина. Консултант на проекта е професор Александър Николов, ръководител на катедра „Стара история, тракология и средновековна история“ към Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

На премиерата ще може да се насладите и на изложба с илюстрации от “Принцеси наистина” (някои от тях в оригинал). На място ще бъде възможно и закупуването на лимитирани принтове с великолепните илюстрации на Кремена Ягодина.

Събитието е подходящо за деца, а входът е свободен.