Специални дни за приказки любими в рими

Ако днес любимата на поколения писателка Леда Милева бе сред нас, тя щеше да празнува своя 94-ти рожден ден. И макар житейският ни път рано или късно да свършва, ако помним любимите ни хора, те никога няма да ни напуснат.

Сн. личен архив

За да не забравяме прекрасните приказни стихове на Леда Милева, а и да развиваме въображението на децата си чрез приказките, ние от „Детски книги“ съвместно с изд. „СофтПрес“ организираме специални дни, посветени на „Приказки любими в рими“.

През тези вълшебни дни очаквайте да ви разкажем за някои от най-любимите детски истории, събрани в новото луксозно издание „Приказки любими в рими“, ще ви припомним важните моменти от живота на бележитата Леда Милева и ще ви срещнем с приказника Любомир Николов.

Какво обаче са специалните дни, ако няма награди? За да спазим традицията, ще ви предизвикаме да се включите в нашата игра „Познай героя“ с героите от „Приказки любими в рими“. Започвайки от днес до 14.02.2014 г.,в продължение на осем дни сутрин ще ви предлагаме снимка на приказен герой, а вие ще трябва да оставите предположенията си като коментари под публикацията. На 17.02.2014 г. ще обявим и имената на трима късметлии, изтеглени чрез жребии, които ще получат по една книга от новото луксозно издание „Приказки любими в рими“, предоставени от изд. „СофтПрес“.

Не пропускайте да се включите в приказните ни дни и се забавлявайте от сърце!