Спечели семейно пътуване до Лондон в Месеца на Майкъл Морпурго

Издателство „Фют“, съвместно с 47 книжарници от цялата страна, организира Месец на Майкъл Морпурго, един от най-известните, награждавани и обичани съвременни британски писатели, от 7 март до 15 април 2016 година. В рамките на кампанията всеки читател може да се включи в жребий за невероятни награди. Право на участие има всеки, закупил 6 книги на Майкъл Морпурго по избор и събрал 6 печата в специален талон. Талонът със събраните печати или негово фотокопие с мокри печати трябва да се изпрати до 15 април по пощата на адреса на издателство „Фют“:

София 1528

бул. „Искърско шосе“ №7

к-с Европа, сграда №6 

Участие в играта се допуска и при еднократна покупка на комплект от 6 книги по избор през сайта на издателство „Фют“. В този случай желаещите да участват заявявят това с имейл на knigi@fiut.bg със следната информация: № на поръчката, с която са закупени книгите, фамилия на семейството, адрес, имейл, телефон за контакт, имена и възраст на децата в семейството.

Всички талони и онлайн заявки ще участват в томбола за следните награди:

  • четиридневно  пътуване до Лондон през юни 2016 г. за 2 семейства
  • два таблета
  • пет пакета книги по избор на стойност 100 лв.
  • награди от Британски съвет

Наградите ще бъдат изтеглени на 25 април в присъствието на нотариус.

Пълните условия за играта можете да намерите на фейсбук  страницата на издателство „Фют“ www.facebook.com/morpurgobg. Актуалната информация можете да следите на фен страницата, където условията за играта ще можете да намерите и програмата на екскурзията и да участвате в седмични игри с награди, осигурени от Британски съвет и издателство „Фют“.

Целта на кампанията е да се стимулира пълноценното общуване  в семейството, да се поощрят децата да четат и ценят хубавите книги. А книгите на Майкъл Морпурго са точно такива – написани за деца, но трогват и вълнуват всеки читател, независимо от възрастта му. Връщат към позабравени ценности и дават повод за размисли и разговори за най-важните неща от живота.

Инициативата е подкрепена от Британски съвет, туристическа агенция „Руал Травел“  и 47 книжарници от цялата страна.