Сантра и български влогъри на премиерата на „Girl Online”

В истинско парти с песни, танци и среща с български влогъри се превърна премиерата на романа „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” от Зоуи Съг, което се състоя на 28 ноември 2015 г. в „ДНК” – новото пространство за съвременен танц и пърформанс.

Книгата и авторката й, най-известната английска влогърка Zoella, бяха представени от нейни български колеги – влогърите Стефи (Stefie) и Стан (inStanT). Освен като водещи те се изявиха и като актьори като влязоха в ролите на героите от романа Пени и Ноа и изиграха романтична сцена. На партито присъстваха още много влогъри, сред които Стилян (FlapaBoom) и Гергана Димитрова, които са и част от българския клип на книгата „Girl Online”, който бе излъчен по време на събитието.

За истинския парти дух се погрижи поп- и R&B певицата Сантра, която след своето изпълнение сподели впечатление от романа и обърна внимание на важността от четенето.

Сред гостите бяха и много верни фенове на Зоуи Съг, които специално за събитието бяха дошли преобразени с типичните за английската влогърка грим, прическа и стил на обличане. Те участваха в дефиле на двойнички на Зоела и спечелиха страхотни подаръци от „Sephora”.

По време на събитието бяха  изтеглени публично и печелившите от томболата от книгата „Girl Online”. Стефи и Стан обявиха името на късметлията, който спечели уикенд за двама в Лондон от туристическа агенция „Loyal Travel”, както и имената на десетте човека, които получиха поощрителни награди.

След края на събитието всички гости имаха възможност да се снимат и вземат автографи от своите любимци, да отдъхнат с глътка „ДЗП”, а почитателите на Зоуи Съг вече са в очакване на продължението на романа „Girl Online”, което ще излезе у нас през пролетта на 2016.

Основен партньор на събитието е Националният дворец на културата.

Медийни партньори: AzCheta.com, сп. „Cosmopolitan“, Chetecut.com, Detskiknigi.com, Lira.bg, Pinks.bg.