Приказна лаборатория на „Детски книги“ по време на Digital KidZ

Третата конференция за децата и технологиите Digital KidZ на тема „Родителство отвъд технологиите“ ще се състои на 7 ноември 2015 г. в Зала 3 на НДК. Освен интересните и вдъхновяващи лектори, организаторите от Newtrend Events са предвидили и работилници за деца.

Фондация „Детски книги“ също ще се включи със своя приказна лаборатория! Всички желаещи малчугани на възраст от 4 до 104 години могат да станат част от най-щурото приключение в света на фантазията. Заедно с екипа на Detskiknigi.com ще се прави салата от приказки, ще се преследват приказни герои, ще се интервюира Жълтата шапчица и още, и още… А когато умората надделее, всички ще бъдат поканени на пиратския кораб, за да се срещнат с някои от най-интересните съвременни детски книги!

Билети за събитието и допълнителна информация за програмата могат да бъдат намерени в сайта – http://digitalkidz.eu

Не пропускайте и да се включите във фотоконкурса на тема “Дигиталните деца”.

Digital KidZ има амбицията да изгради мост между технологиите, родителите, учителите и децата и да се превърне в първата платформа в България, извън дигиталния свят, където се дискутират не проблемите, а решенията за по-устойчиво общество, по-добро образование, по-здрави и добре реализирани деца. Включва форум с практични съвети за по-доброто образование възпитание на децата в унисон с “технологичната революция”. Целодневна програма с творчески работилници за деца на възраст 4-10 години и изложение на социално-отговорните компании и неправителствените организации, ангажирани с децата със специални потребности. Организатор на събитието е Newtrend Events – агенция за организация на събития в сферата на дигиталните технологии и уеб.