Премиера на сериала „Поредица от злополучия“ през януари 2017

Премиерата на сериала „Поредица от злополучия“  по книгите на Лемъни Сникет ще бъде на 13 януари 2017 г., съобщава Yahoo. От Netflix разкриха дългоочакваната информация в тийзър трейлър, включващ самия Лемъни Сникет, който призовава зрителите „да не гледат сериала за тяхно собствено добро“. Ние обаче се осмелихме да го видим и да го споделим с вас:

Лемъни Сникет всъщност е псевдоним на писателя Даниел Хендлър. В поредица от 13 книги той описва историята на 3 деца, които са изгубили родителите си и са осиновени от злия граф Олаф. Графът се опитва по всякакъв начин да се отърве от тях, за да наследи богатството им. Това води до поредица от злополучия и приключения, документирани от Лемъни Сникет. Ролята на разкавача в сериала е поверена на Патрик Уорбъртън, а Нийл Патрик Харис ще изиграе граф Олаф.

Въпреки че трейлърът не разкрива много за шоуто, включените в него актьори и завладяващата история са достатъчни причини да отбележим 13 януари в календарите си и да чакаме с нетърпение предстощите епизоди.