Познай героя: ден 12 в „Малката Божана“

Включете се в играта „Познай героя“ от книгите за МАЛКАТА БОЖАНА и спечелете награди!

Как? На страниците на специалния „Месец на МАЛКАТА БОЖАНА“ ще публикуваме картинка на герой в периода 01.03. – 30.03.2013 г. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията.

ВАЖНО! От днес до края на специалния месец започваме да публикуваме по един герой всеки ден!

Не пропускайте да се включите в седмичната ни томбола, като всеки верен отговор ви дава нов шанс за печалба. Всеки петък ще изтегляме името на един от вас, който ще печели книжна награда, осигурена от изд. “Жанет-45”.

Първият седмичен победител бе Радка Димитрова, вторият – Жаки Василева, а третият – Патрисия Николова. Те получиха своите книжни награди от „Малката Божана“, а сега е твоят ред!

Feeling Good

Новият ни герой в специалния Месец на МАЛКАТА БОЖАНА е…

За него можете да гласувате до 20.00 часа днес, 26.03.2013 г.:

Героят ни този път бе Джинджи. Той толкова обичал чучулигите, че го наричали Джинджи Чучулигаря. Момчето харесвало и много от другите птици и можело да разговаря с тях, а освен това имало и специална способност, която пазело в тайна. Каква способност?

Като малък Джинджи обичал да ходи на цирк и му се струвало, че ако се превърне в цирков артист, ще забавлява хората с дарбата си. Затова се явил в цирка и заявил, че може да имитира птиците, но комисията за прием на артисти не го приела. Тогава Джинджи просто… излетял през прозореца!

Ако и вие попаднете на момче, което твърди, че има необикновена дарба, не го отблъсквайте, преди да проверите. Никога не знаете дали срещу вас не стои един Джинджи!