Познай герой № 8 в Месец на европейските разказвачи: Събо

Включете се в играта „Познай героя“ в нашия специален Месец на европейските разказвачи и спечелете награди!

Как? В периода 20.05. – 31.05.2013 г. ще публикуваме картинките на 10 героя от поредиците за европейските разказвачи на ХХ/ХХІ век, издадени от изд. ЕМАС. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече герои познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от трите седмични награди, осигурени от изд. ЕМАС.

Остана една седмица с три героя, една седмична томбола и още 3 книжни награди… Всичко е във вашите ръце!

Осмият герой от Месеца на европейските разказвачи е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 29.05.2013 г.:

Странното човече, което прилича на прасчо-жабо-човек, може да става тънко и дебело и има странни сини точки по лицето, е СЪБО! Той е герой на Паул Маар и се появява при специално стечение на обстоятелствата.

При едно такова съвпадение Събо попада в дома на г-н Биров и за младия мъж започва най-странната седмица в живота му! Какво се случва в „Седмица от СЪБО-ти“ прочетете в ревюто ни за книгата и не пропускайте лично да се запознаете с особеностите на странното човече. За всеки случай, ако го срещнете някога 🙂