Победителите в играта на Da Vinci Learning и „Детски книги“ за ноември 2015 г. са известни

През ноември 2015 г. образователният ТВ-канал Da Vinci Learning и сайтът „Детски книги“ ви предизвикаха да се включите в играта за изследователски комплекти. Условието да участвате в томболата бе да дадете верен отговор на някой от въпросите:

1. Какво означава името Куско според предаването на Da Vinci Learning „Компас на времето – Империята на инките“, излъчено на 15 ноември 2015 г. от 19:30 часа? 

б) Пъпът на света

2. Какво е Рагнарок според предаването на Da Vinci Learning „Компас на времето – Викингите“, излъчено на 22 ноември 2015 г. от 20:15 часа?

а) Последната битка на боговете на викингите

Онези, които отговориха вярно и на двата въпроса, получиха два шанса за участие в томболата. 10 страхотни изследователски комплекта отиват при:
Силвия Тодорова от Пловдив, Борис Кирилов от София, Йоан Отузибиров от София, Росияна Георгиева от Стара Загора, Мартин Борисов от София, Анна-Мария Тодорова от Драгичево, Калоян Димитров от София, Катя Вълчева от Козлодуй, Александра Иванова от София и Виктория Николова от София.

С късметлиите ще се свържем по имейл, за да уточним изпращането на наградите. А вие не пропускайте да проверите каква ще бъде новата ни игра с Da Vinci Learning! Тя започва от 1 декември – вижте условията и спечелете една от 10 страхотни раници с логото на образователния ТВ-канал Da Vinci Learning!

Изтеглете и своето безплатно копие на джобната семейна енциклопедия на Da Vinci Learning тук.