По следите на „333 любопитни тайни за деца“

Младши книжар Стефи Камишева вече сподели своите впечатления от работата в книжарница. В края на работния си ден тя се сдоби с книгата „333 любопитни тайни за деца“, а дали четивото й е харесало, можете да научите от нейното ревю.

„333 Любопитни тайни за деца“ (изд. Ентусиаст) е много интересна книга, подходяща за всякакви възрасти. Тя е нещо като енциклопедия , но не точно. В нея има различни факти от различни категории. А ако хората, които имат детективски нюх я четат, ще се изненадат приятно, защото тя разследва всякакви мистични загадки и има тренировки за агенти. Книгата е толкова интересна предимно заради тези факти, но има и милиони други интересни неща, които обаче ще ви оставя да разберете сами. А сега какво лично мен ме впечатли:

Най-много ме впечатли дързостта, с която авторите (Сабине Фритц, Астрид Оте и Елке Швалм ) са писали тази книга. Също така ми хареса, защото решаването на загадки и шпионажът са нещо като мое хоби. И е страхотно, че загадките са ами…загадъчни! Те са неизвестни, загадъчни и строго поверителни. Тази книга не само разкрива много любопитни факти, а и събужда жаждата ти за приключения.

Светът, в който живеем, е пълен с чудеса и тайни. Отговорите на въпросите, които задаваме се превръщат във въпроси, и така става една безкрайна линия от въпроси и никой не знае до къде ще се стигне. Времената се менят, технологията и начините, по които търсим и намираме отговори се разрастват и чрез тази книга можем да разберем как. Ние сме любопитни по природа и затова продължаваме да разследваме и търсим. Какво? Не е ясно, но най-вече отговори. Отговори на въпроси като: Как? Защо? Какво?… И още много други. Чрез тази книга можем да разберем и какво мислят археологът д-р Йохен Бранд и детективът Йохен Майсман, понеже авторите са им направили интервю. Невероятно е, че толкова много факти и мистерии са се събрали в една книга, но е така и аз ви препоръчвам да я прочетете иначе ще пропуснете много!

Заключение: Тази книга е страхотна и много интересна и който не я прочете, наистина не знам какво да му кажа освен: Прочети я!

Автор: Стефи Камишева