Песента „Happy“ на Фаръл Уилямс става детска книжка

Любимата песен на малки и големи „Happy“ на певеца Фаръл Уилямс, която превзе световните музикални сцени през изминалата година, ще се превърне в детска книжка. Изпълнителят е подписал договор с компанията Penguin и се очаква изданието с фотографии на деца от различни култури, представящи какво е щастието за тях, да се появи на 22 септември 2015 г. в 250 000 тираж. Книжката ще бъде първата от четири, които певецът планира да напише.

„Сътрудничеството с Penguin ми дава възможност да продължа диалога с децата по свеж, нов начин. Ние сме решени да подхранваме любопитството на младите умове чрез въображението“ – казва певецът в свое изявление.

Този ход идва след изявата на Уилямс по време на церемонията на наградите Грами. Песента „Happy“ е част от саундтрака на анимационния филм „Аз, проклетникът 2“. След невероятния успех на парчето през 2014 г., певецът остава верен на детската аудитория и събира старата си рап-група N.E.R.D., за да запишат музика към филма „Спонджбоб: Гъба на сухо“, който вече се върти и по българските кина.

А докато чакате книжката да се появи у нас, бъдете щастливи!