Персонализирана книга отвежда читателя в шоколадовата фабрика на Уили Уонка

Малките фенове на Роалд Дал вече могат да изживеят свое собствено приключение в шоколадовата фабрика на Уили Уонка, обявява английската издателска къща за персонализирани детски книги Wonerbly на сайта си. В партньорство с литературното наследство на Роалд Дал тя е създала персонализирана книга, базирана на “Чарли и шоколадовата фабрика”.

Новата книга е със заглавие My Golden Ticket (“Моят златен билет”) и следва събитията в шантавата шоколадовата фабрика на Уили Уонка, но този път читателят е в ролята на детето, намерило златния билет. Всяко издание е оформено като личен дневник на читателя за преживяванията му във фабриката. Името на детето се заявява при поръчката на книгата и става  част от историята, създавайки уникално приключение за всеки читател, включващо десерти, игри и дори песен, вдъхновени от неговото име. Добавени са също и непознати досега стаи от фабриката, както и стикери, листовки и опаковки от бонбоните и шоколадите на Уили Уонка.

Изданието може да бъде поръчано с твърди и меки корици и ще бъде на пазара от 13-и септември – рождения ден на мистър Дал.